سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دلایل داغ کردن موتور خودرو و بررسی آن در Cari4

نظر

 

دلایل داغ کردن موتور اتومبیل

بالا رفتن آمپر آب اتومبیل دلایل زیادی داراست که قصد داریم درین نوشته‌علمی به تحقیق علل و چاره های آن بپردازیم ، در اینجا اتومبیل هایی متبوع می‌باشند که در موقعیت خاص (سربالایی و ترافیک) داغ میکنند . برای دانایی از انگیزه جوش آوردن موتور که مرتبط با اتومبیل هایی سوای سوابق داغ کردن میباشد به دلایل جوش آوردن موتور اتومبیل مراجعه نمائید .

 

داغ کردن موتور اتومبیلداغ کردن موتور یا این که بالا رفتن آمپر آب اتفاقی میباشد که هر سال با آغاز فصل گرما رانندگان اکثری را آزار داده و منجر نگرانی آنان می‌گردد. انگیزه داغ کردن موتور می تواند دلیلی بسیار بی آلایش و یا این که دلایلی متفاوت و به دور از انتظار داشته باشد که در اینجا به مهم ترین آن ها می پردازیم:

 

1. عملکرد نادرست رادیاتور

رادیاتور خودرو یکی‌از مهم ترین اجزاء سیستم خنک کننده موتور میباشد که هر سیرتکامل انواع در تلاش آن سبب ساز داغ کردن موتور اتومبیل در موقعیت خاص می شود ، اولی و مرسوم ترین انواع رادیاتور آلوده و کثیف شدن و جرم به دست آوردن کانال های داخلی رادیاتور میباشد که سبب پرهیز از چرخش درست مایع خنک کننده در سیستم می گردد . معمولا هنگامی رادیاتور اتومبیل آلوده باشد اتومبیل در سربالایی ها در شکل تعیین دنده مدل و ترافیک داغ میکند و با ریختن پاره ای آب روی رادیاتور بسرعت دمای آب زیر می‌آید .رادیاتور آب

 

در حالتی که درب آب رادیاتور را در هنگام سرد بودن موتور گشوده نمایید و به کانالهای آب نگاه فرمائید می توانید جرم و تکه های مسدود کننده کانال ها را مشاهده کنید ، اعتنا داشته باشید مقدار جرم جانور کانال ها در تحت درب رادیاتور بسیار کمتر از کانال های کناری رادیاتور میباشد .

 

در زمینه‌ی اکثر خودروها مخصوصا خودروهای تشکیل داد و مونتاژ باطن ردوبدل بی نقص رادیاتور شایسته ترین و اقتصادی ترین آیتم میباشد چون تعمیر رادیاتور هزینه ای به طور تقریب موازی با نصف یا این که دست کم یک سوم ارزش رادیاتور را داراست که با اعتنا به قابلیت و امکان نشتی بعداز تعمیر و خطاها مختلف آجل بده بستان رادیاتور بی نقص سفارش میشود .

 

گاهی انگیزه داغ کردن موتور آلوده و کثیف شدن بخش بیرونی کانال های رادیاتور میباشد ، از آنجایی که نسبتاً آحاد اتومبیل های امروزه دارنده کولر گازی می باشند رادیاتور اسپلیت (کندانسور)جلوی رادیاتور آب نصب گردیده و سرعت عبور هوا را نادر میکند ، در شهرهایی که حشرات متعددی وجود دارا هستند ، آب و هوای غبار کثیف و یا این که جاده های خاکی دارا هستند کانال های رادیاتور اسپلیت و آب اتومبیل در حین نسبتا کوتاهی آلوده و کثیف و مسدود می گردند . در حالتی که زمانی که اتومبیل بی سر و صدا میباشد در مکانی نادر روشنایی درب موتور را گشوده نمایید و روشنایی لامپ قوه یا این که وسیله مشابهی را از کنار پروانه حرفه اتومبیل به سمت جلو بیندازید با نگاه از جلوی اتومبیل می‌توانید منزه یا این که آلوده و کثیف بودن کانال های فرنگی رادیاتور اتومبیل خویش را برسی نمایید . در شکل آلوده و مسدود بودن مسیر می توانید با فشار آب شلنگ از دو طرف باطن و بیرون کانال های رادیاتور را خاکگیری و پاک کنید ولی بعلت اینکه گرد و خاک و کثیفی هنگام داغ بودن به رادیاتور چسبیده پاک کردن آن طاقت و صبر متعددی موردنیاز داراست بدین ترتیب می توانید با مراجعه به کارواش و توضیح این مسأله این فعالیت را راحتر ایفا دهید.

 

2 . اشکال در ترموستات

ترموستات یکی مهم‌ترین قطعات سیستم خنک کننده میباشد چون دمای مایع خنک کننده را پیوسته اثبات نگه می دارد ، هنوز هم تعمیرکاران و رانندگانی وجود دارا هستند که طبق عادت خطا ترموستات را در فصل‌تابستان گشوده میکنند ، این اشخاص تصور می نمایند هر چقدر آمپر آب موتور اتومبیل زیر خیس باشد موتور موقعیت بهتری داراست در حالی که شایسته ترین دما برای کارکرد درست موتور حدود نود 90 سکو میباشد.ترموستات

 

کوشش خطا ترموستات در حالت طاقت فرسا مانند سربالایی و ترافیک سبب ساز داغ کردن موتور اتومبیل میگردد. اگر که ترموستات تماما وخیم خواهد شد موتور اتومبیل بسرعت جوش میاورد ، اما گاهی نیز ترموستات تماما گشوده می‌ماند که دراین‌صورت دمای موتور مدام تحت میباشد و در فصل زمستان بخاری اتومبیل همت قابل قبولی ندارد ، ولی گاهی ترموستات در موقعیت نصفه گشوده می ماند و بازدارنده چرخش بی نقص و سریع آب می گردد که در‌این‌صورت‌ موتور اتومبیل هنگام فشار و وضعیت مشقت بار مانند سربالایی و ترافیک داغ میکند . این ایراد براحتی با ردوبدل ترموستات حل می‌گردد.

 

3. کارایی اشتباه واتر پمپ

واتر پمپ یک کدام از قطعات مهم سیستم خنک کننده هست و عدم کارکرد صحیح آن منجر داغ کردن موتور اتومبیل در وضعیت دشوار میگردد . واتر پمپ دارنده پروانه ای میباشد که وظیفه چرخاندن آب را بعهده دارااست ، گاهی در وضعیت گرم شدن موتور این پروانه روی شفت خویش هرز می‌گردد و موجب داغ کردن موتور می شود چون در هنگام هرز بودن پروانه روی شفت راز می خورد و دور موردنیاز برای چرخاندن بی نقص مایع سیستم خنک کننده نمی رسد . در اتومبیل هایی که واتر پمپ توسط تسمه دینام ، هیدرولیک ، یا این که تسمه غیر وابسته ای غیر از تسمه تایم می چرخد وارفته بودن تسمه مربوطه منجر هرز چرخیدن و در سود داغ کردن اتومبیل می‌شود.

 

در برخی از مورد ها پره های داخلی واترپمپ که وظیفه چرخاندن آب را بعهده دارا هستند خرده گردیده و یا این که رسوب می‌گیرند. این وضیت نیز سبب داغ کردن موتور در وضعیت درجا و ترافیک می گردد که با بالا بردن به دور موتور یا این که تکان اتومبیل آمپر آب زیر میاید.

 

 

مقاله پیشنهادی = مزایا و معایب رنو تالیسمان

 

4. فن رادیاتور

فن رادیاتور یکی مهم ترین قطعات سیستم خنک کننده در اتومبیل میباشد ، در پیشین عبور هوا از در میان کانال های رادیاتور بوسیله پروانه ایفا می‌شد که بطور دائم یاور موتور اتومبیل در چرخش بود . امروزه در بیشتر اتومبیل ها از حرفه الکتریکی به کارگیری می گردد . به جهت پر‌نور شدن رشته در دمای بالا و نیاز به خنک کنندگی سریع موتور رشته بایستی دارنده بدور و اقتدار نسبتا بالایی باشد از این رو صرفا چرخش حرفه کفایت نمیکند . در بعضا از اتومبیل ها که حرفه رادیاتور دو بدور داراست از شغل افتادن به دور دوم یا این که تند رشته سبب ساز داغ کردن اتومبیل در موقعیت مشقت بار می‌گردد . وخیم شدن BOSCH یا این که زغال موتور رشته نیز سبب ساز کم شدن به دور رشته و در فیض ذاغ موتور اتومبیل می‌شود . در بخش اعظمی از اتومبیل ها فرسوده بودن باطری نیز سبب زیر بودن بدور حرفه و در فیض داغ کردن موتور اتومبیل میگردد .

 

5. نادر بودن خلاصی سوپاپها (محکم بودن سوپاپها)

یکی دلایل داغ کردن موتور اتومبیل معدود بودن خلاصی سوپاپها میباشد. در اتومبیل های متفاوت خلاصی یا این که لقی سوپاپها به انواع مختلف تهیه می گردد . در بعضا از اشکال موتورها خلاصی سوپاپ بصورت دستی به وسیله تعمیرکار اتومبیل جاری ساختن میگردد که به آن فیلرگیری می گویند . در برخی از اتومبیل ها تهیه خلاصی سوپاپ توسط واشر های تنظیمی با ضخامت های مختلف بوسیله تراشکار اعمال میگردد و در اکثر وقت ها اتومبیل های مدرن قطعات هیدرولیکی مسئول تهیه لقی سوپاپها بصورت خودکار می‌باشند که به آن‌ها لیفتک یا این که لیوان تایپیت اتومات گفته میگردد . در هرمورد از این موردها خطاها شخصی ، انواع در قطعات و یا این که عدم به کارگیری از روغن موتور با ویسکوزیته مطلوب قادر است سبب ساز نادر بودن خلاصی سوپاپ و در فیض بالا رفتن آمپر آب اتومبیل بشود . محکم بودن سوپاپ ها منجر پایین آمدن اقتدار موتور اتومبیل و داغ کردن موتور بویژه در سربالایی و بدور بالای موتور می‌شود . از نماد های محکم بودن سوپاپها میتوان به خروجی پرتابی و لبریز صدای اگزوز و صدای غیر معمولی موتور در به دور بالا اشاره نمود .

 

6. مسدود بودن خروجی اگزوز

یکی دلایل به دور از انتظار داغ کردن موتور اتومبیل آلوده و کثیف و مسدود بودن مسیر خروجی اگزوز میباشد. ذرات آویزان و رطوبت تولید گردیده در فیض احتراق به گذر زمان فرصت منجر تنگ شدن مجاری اگزوز میگردند. اگزوز اتومبیل دارنده چندین منبع متعدد برای صداگیری میباشد که هریک دارنده مجاری و سوراخهای نسبتا ریزی هستند، این مجاری به مروز مجال مبتلا زنگ زدگی و گرفتگی میگردند و در قبال خروج هوای نتایج احتراق موتور مقاومت میکنند. عدم خروج مطلوب دود از اگزوز سبب ساز کم شدن توان موتور و در فیض داغ کردن موتور اتومبیل می‌گردد‌

7. آلوده بودن بیشتراز حد بدنه موتور

یکی‌از دلایل داغ کردن موتور آلوده بودن بدنه موتور میباشد. امروزه سیلندر، سرسیلندر، کارتل و اکثر اوقات قطعات جانبی موتور از آلیاژ آلومینیوم ساخته می شود که خلال وزن مدل رسانای بهتر حرارتی به حساب می‌آید. قسمتی از حرارت نتیجه ها از احتراق از روش آب و قسمتی نیز از روش روغن موتور به بدنه موتور جابجایی پیدا میکند. در بخش اعظمی از موتور ها شیارهایی روی کارتل و بدنه موتور در جهت برابر با ارتفاع اتومبیل پباده سازی گردیده که مقدار قابل توجهی از حرارت موتور را به هوای عبوری جابجایی می دهند. کثیفی روی بدنه موتور مانند عایق شغل کرده و بازدارنده از جابجایی حرارت از روش بدنه موتور می گردد.

 

8. ذیل بودن سطح و چگونگی روغن موتور

آحاد قطعات متحرک داخلی موتور ‍ به نوعی روغنکاری می شوند و بیشتراز شصت درصد فضای داخلی موتور محل عبور روغن میباشد. مایع سیستم خنک کننده موتور‌ مستقیما با محیط احتراق، سوپاپها و پیستونها تماس ندارد ولی روغن با حضور در آحاد قسمتهای متحرک موتور حرارت آنها‌را گرفته و به بدنه موتور جابجایی می دهد. به این ترتیب تحت بودن سطح روغن موتور و یا این که آلوده و کثیف بودن بیش تر از حد آن بازدارنده جابجایی درست حرارت به بدنه موتور و سیستم خنک کننده میگردد.آلوده بودن روغن موتور سبب ساز بالا رفتن اصطکاک و مقاومت در قبال چرخش موتور نیز می گردد که به صورت بدون واسطه سبب فشار مضاعف به موتور و بالا رفتن جایگاه آب میشود.

 

تهیه و تنظیم نبودن موتور

یک کدام از دلایل داغ کردن موتور اتومبیل که معمولا کمتر آیتم اعتنا قرار میگیرد تهیه نبودن موتور میباشد. چرخش معمولی موتور در تاثیر احتراق ادغام سوخت و هوادر محیط احتراق میباشد که حرارت متعددی ساخت میکند. این حرارت در موقعیت نرمال بوسیله سیستم خنک کننده دفع و در دست گرفتن می شود.

فروشگاه لوازم یدکی خودرو Cari4